شعار سال
EN

امروز : 19 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1401/03/21 - 21:09
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز طرح یاس در مبارکه

طرح ملی یاس با برگزاری مراسم افتتاحیه وبا حضور مسئولین استانی و شهرستانی در شهرستان مبارکه آغاز شد .

لیلا مسعودی - رابط خبری

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اصفهان ، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان مبارکه با اعلام این خبر گفت: در این طرح از ظرفیت افراد مورد حمایت  کمیته امداد به عنوان نیروهای داوطلب و از ظرفیت های موجود در جمعیت هلال احمر در زمینه آموزش و توانمندسازی این افراد در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران‌ها و بلایای طبیعی، روش های پیشگیری موثر از آسیب های اجتماعی در مناطق کم برخوردار و حاشیه شهرها با ساماندهی افراد آموزش‌دیده در خانه‌های هلال استفاده خواهد شد.

 

لطف اله ابوطالبی در ادامه با  تشکر از دست اندراران اجرای مراسم افتتاحیه اظهار کرد : این مراسم با حضور معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان ، امام جمعه شهرستان مبارکه ، معاون فرمانداری و رئیس و کارشناسان کمیته امداد امام خمینی ( ه)  برگزار و مسئولین به بیان دیدگاه های خود بر اهمیت اجرای این طرح ملی پرداختند.

 

ابوطالبی با اشاره به اینکه این طرح در دو خانه هلال مرکزی شهرستان  و خانه هلال  شهر طالخونچه با بهره مندی از آموزش مربیان و کارشناسان  جوان جمعیت برگزار خواهد شد ، بیان داشت : به 5 نفر از افرادی که موفق به  اتمام دوره ها در سال قبل شده اند گواهینامه پایان دوره تقدیم و از کارشناس فعال کمیته امداد در برگزاری این طرح تجلیل شد .

 

وی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم با همراهی کمیته امداد امام خمینی(ره) و تلاش های جوانان، داوطلبان وکارکنان جمعیت هلال احمر بتوانیم طرح ملی یاس را ه بهترین نحو اجرا  و با استفاده از ظرفیت خانه های هلال در روستاها و مناطق کمتر برخوردار در راستای پویایی و پیشرفت اعضاء و آحاد جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی نقش موثری را  ایفا نماییم.

.

  • گروه خبری : اخبار شعب
  • کد خبر : 99373
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی