اصفهان
امروز يك شنبه  ۷ دی ۱۴۰۴

⭕️بازدید شبانه مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از دو پایگاه‌ امداد و نجات بین شهری

در پی بارش‌های اخیر و به منظور بررسی وضعیت آمادگی عملیاتی نیروهای امدادی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان به همراه معاون امداد و نجات استان، به صورت شبانه از پایگاه‌های امداد و نجات ملااحمد نایین و پایگاه شهید مرادی کوهپایه بازدید کردند.

در این بازدیدها، وضعیت تجهیزات، امکانات، نحوه استقرار نیروها و میزان آمادگی نجاتگران برای پاسخگویی سریع به حوادث احتمالی ناشی از بارندگی‌های اخیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

محسن مؤمنی ضمن گفت‌وگو با نجاتگران و پرسنل حاضر در این پایگاه‌ها، از تلاش‌های شبانه‌روزی، تعهد و روحیه ایثارگرانه آنان در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

وی با تأکید بر نقش مهم پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای در شرایط جوی نامساعد، اظهار داشت: نجاتگران جمعیت هلال‌احمر همواره با آمادگی کامل و روحیه مسئولانه در مسیر خدمت به هم‌استانی‌ها حضور دارند و این تلاش‌ها شایسته تقدیر و خداقوت است.

همچنین معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان نیز در جریان این بازدید، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در پی بارش‌های اخیر به مدیرعامل ارائه کرد و از آمادگی کامل نیروهای امدادی در همه پایگاه‌های امداد و نجات بین شهری سراسر استان خبر داد.

مشاهده ۹
/
۱۴۰۴/۱۰/۰۲- ۱۴:۱۶
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه