اصفهان
امروز يك شنبه  ۲۶ مرداد ۱۴۰۴

برگزاری جلسه کمیته سلامت و نشاط اجتماعی دانش‌آموزان با محوریت اجرای برنامه «میدان پویا» در تابستان

جلسه کمیته سلامت و نشاط اجتماعی دانش‌آموزان با محوریت بررسی راهکارهای ارتقاء فعالیت‌های ورزشی و سلامت‌محور در ایام تابستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اصفهان، در این نشست، خاطره آزاد، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اصفهان، با تأکید بر اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در فصل تابستان اظهار داشت: برنامه جامع میدان پویا با هدف ارتقای سطح نشاط، سلامت و تحرک در بین جامعه دانش‌آموزی، کارکنان مدارس و خانواده‌ها طراحی شده است.

وی افزود: این برنامه در قالب بخش‌های مختلفی چون شهر پویا، خانواده پویا، دانش‌آموز پویا و رویداد پویا به صورت حضوری و خانه پویا به شکل غیرحضوری اجرا خواهد شد.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به مخاطبان این طرح گفت: برنامه میدان پویا، ویژه کلیه دانش‌آموزان دختر و پسر در تمامی مقاطع تحصیلی، کارکنان مدارس و والدین ایشان طراحی شده است و در نظر داریم با مشارکت فعال دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی، فضای نشاط و پویایی را برای همه اعضای جامعه آموزشی استان فراهم آوریم.

آزاد در پایان ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح، گامی مؤثر در راستای تقویت سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دانش‌آموزان برداشته شود و تابستانی پرنشاط و هدفمند برای آنان رقم بخورد.

مشاهده ۳۱
/
۱۴۰۴/۰۵/۰۴- ۰۹:۵۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه