شعار سال
EN

امروز : 19 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1399/10/06 - 10:37
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اهدای دستگاه های اکسیژن به مراکز درمانی نایین توسط داوطلب نیکوکار نایینی

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان نایین از اهدای هفت دستگاه کپسول اکسیژن توسط حاج اصغر نجیمی نیکوکار نایینی به جمعیت هلال احمر خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اصفهان ؛ محمد زمانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این کپسول‌های ۲۰ لیتری با مانومتر با هدف استفاده بیماران مبتلا به کووید ۱۹ قرنطینه شده در منزل اهدا شده است.

وی اظهارداشت: کمک‌های مردمی به همت خیران، داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان نایین و در کمپین "نفس هدیه کنیم" جمع‌آوری شده است.

زمانی ادامه داد: این کپسول ها به همراه نگهداره کپسول به ارزش ۲۵۰میلیون ریال در اختیار بانک امانات جمعیت هلال احمر شهرستان نایین قرار گرفت تا همشهریان بصورت امانی برای بیماران بستری در منزل استفاده کنند.

وی افزود: تجهیزاتی چون تخت بیمارستانی، ویلچر، عصا، واکر، ساکشن، کپسول اکسیژن  در بانک امانات هلال احمر این شعبه به تعداد محدود موجود است واز همشهریان تقاضا کرد لوازم پزشکی مازاد در منازل خود را جهت تکمیل بانک امانات اهدا کنند و یا با خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز این واحد، محرومان و نیازمندان بیمار را یاری رسانند.

  • گروه خبری : اخبار شعب
  • کد خبر : 68167
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی