چوپان مفقودشده در برزک کاشان پس از ۱۳ ساعت زنده پیدا شد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: چوپان مفقودشده در بخش برزک کاشان پس از ۱۳ ساعت زنده پیدا شد.
دکتر محسن مومنی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری استان اصفهان در ساعت ۱:۲۶ بامداد روز جمعه ۱۵ خردادماه مبنی بر مفقود شدن یک جوان چوپان در منطقه ویشنگ برزک، عملیات جستجو و نجات با اعزام تیمهای تخصصی جستجو و نجات کوهستان آغاز شد.
وی ابراز کرد: نجاتگران هلالاحمر با همکاری نیروهای انتظامی، آتشنشانی و نیروهای مردمی، عملیات گسترده جستجو را در مناطق کوهستانی و صعبالعبور منطقه آغاز کردند و سرانجام پس از ۱۳ ساعت تلاش مستمر، موفق شدند فرد مفقودشده را در سلامت کامل پیدا کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان تصریح کرد: این عملیات با حضور و همکاری چندین تیم امدادی و پشتیبانی دستگاههای مختلف اجرایی و مشارکت ارزشمند اهالی و نیروهای مردمی منطقه به پایان رسید.
.jpg)