شعار سال
EN

امروز : 20 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1404/06/08 - 07:34
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه هیأت مدیره جمعیت هلال احمر استان اصفهان برگزار شد.

جلسه هیأت مدیره جمعیت هلال احمر استان اصفهان امروز صبح با دستور جلسه بررسی و ارزیابی اقدامات امدادی در جنگ ۱۲ روزه اخیر و عملیات امدادی-درمانی اربعین ۱۴۰۴ برگزار شد.

در ابتدای این جلسه گزارشی در خصوص اقدامات جمعیت هلال احمر استان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و خدمات جمعیت هلال احمر استان در اربعین حسینی توسط مدیرعامل و معاونین امدادونجات و بهداشت،درمان و توانبخشی ارائه گردید.
در این گزارش جزئیاتی در مورد عملیات امدادی، توزیع اقلام ضروری، و حمایت‌های روانی از آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه و همچنین، عملکرد تیم‌های درمانی در اربعین ۱۴۰۴ مورد تحلیل قرار گرفت و بر لزوم استمرار و ارتقاء این خدمات تأکید گردید.
اعضای هیات مدیره جمعیت هلال احمر استان اصفهان، ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه و فداکارانه پرسنل و نجاتگران، بر ضرورت آمادگی کامل جمعیت هلال احمر استان تاکید کردند‌.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان، در سخنانی بر اهمیت آمادگی کامل برای رویارویی با حوادث احتمالی تأکید کرد و افزود: اقدامات انجام شده در جنگ ۱۲ روزه و اربعین، نشان‌دهنده تعهد پرسنل و نجاتگران ماست. ما باید با بهره‌گیری از تجربیات کسب شده، سطح آمادگی خود را بیشتر کنیم.



  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 178333
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی