اصفهان

شنبه 26 تیر 1400

جشن یلدانه در نایین

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان نایین از برگزاری جشن یلدا با حضور اعضاء کانون زنان خانه دار این جمعیت در مرکز خیریه نگهداری سالمندان و معلولان کم توان ذهنی و با شعار " یلدانه برای همه " خبر داد .

 

 

 

 رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان نایین از برگزاری جشن یلدا با حضور اعضاء کانون زنان خانه دار این جمعیت در مرکز خیریه نگهداری سالمندان و معلولان کم توان ذهنی  و با شعار " یلدانه  برای همه " خبر داد .

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اصفهان ؛ محمد زمانی با بیان این خبر گفت : اعضای حوزه داوطلبان جمعیت هلال احمر همزمان با فرارسیدن یلدا ، دقایق مهربانی را با کسانی که یلدا را تنها و دور از خانواده بودند سپری کردند .

 

وی تصریح کرد : اعضاء داوطلب کانون زنان خانه دار این شهرستان با حضور در مرکز خیریه نگهداری سالمندان و معلولان کم توان ذهنی  ،  یلدا را بهانه ای برای یک لحظه بیشتر با هم بودن قرار دادند تا تولد و زایش ، مهربانی و عطوفت را در آغاز فصل سرد به همدیگر هدیه دهند و گرما بخش محفل سالمندان ، معلولان آموزش پذیروکم توان ذهنی باشند  .

 

زمانی هدف از اجرای طرح مزبور را گسترش همدلی و مهربانی ، ایجاد شادی و شعف و همرنگی با افرادی که یلدا را به دور از خانواده سپری می کنند ، اعلام کرد .

 

کلمات کلیدی