سوت آغاز آزمون ایثار در استان اصفهان به صدا درآمد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان اظهار داشت : در نخستین روز از آزمون ایثار ، نجاتگران هلال احمر استان در آزمون ارتقا به درجه ایثار شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اصفهان ؛ علی محمدهاشمی در خصوص برگزاری آزمون کسب درجه ایثار که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با حضور نمایندگان سازمان امداد و نجات هلال احمر در حال برگزاریست، عنوان کرد : این آزمون در دو بخش آمادگی جسمانی و مهارتی برگزار و با توجه به شیوه نامه ابلاغی، نجاتگرانی که نتوانند حد نصاب لازم در بخش آمادگی های جسمانی را کسب نمایند امکان شرکت در بخش مهارتی را از دست خواهند داد.
وی تصریح کرد : در نخستین روز این آزمون و در مرحله آزمون آمادگی جسمانی ایثار از تعداد ۴۳ شرکت کننده در آزمون ، تعداد ۱۷ نفر موفق به حضور در آزمون مهارتی شدند.
محمدهاشمی خاطرنشان کرد درجه ایثار، بالاترین درجه در میان امدادگران و نجاتگران داوطلب جمعیت هلال احمر بوده و مستلزم سوابق کافی و آمادگی علمی، عملی و مهارتی قابل توجه امدادگران و نجاتگران هلال احمر است.
تهیه کننده:

نظر دهید